Pantaloni THOR Fuse Dazz, Verde Galben

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
In stoc
380 Lei
Producator: THOR
PORTIUNI ELASTICE Croiala noua cu panouri de material elastic in partea din spate a taliei si a sezutului asigura un maxim de confort legat de pozitia ta pe motor. Aduce mai mult spatiu unde conteaza si Flexibilitate cand conteaza.
GENUNCHI PRECURBATI Ai pilotat vreodata cu picioarele legate? Nu cred! Am proiectat zona genunchilor precurbata pentru a te pune pozitie de pilotat inainte de a-i imbraca. Efecte secundare pot aparea dar nu sunt legate de cresterea confortului, puncte de presiune sau sa te deranjeze in timpul condusului.
CENTURI SPATE WRANGLER Materiale rezistente la abraziune, croiala rezistenta si piele pe interiorul genunchilor asigura protectie in zonele importante.
RAPID FLEX KNEE Flexibilitatea este secretul. Miscarea continua in timpul condusului necesita mai multa mobilitate si cat mai putine restrictii, este exact ce asigura RAPID FLEX.
CROIALA BUILT TO LAST Motocross-ul nu este un loc pentru cei slabi. Cu materialCordura500D in zona sezutului, piele la interiorul genunchilor, si material ultra rezistent, pantalonii Fuse sunt pregatiti sa reziste la solicitarile brutale din motocross.
Zone elastice mici in zona taliei.
Protectii TPR incastrate.
Captuseala mesh performance.
Buzunar interior la sold.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare