Cizme Gaerne SG12 Enduro, Negru

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
La comanda
1.949 Lei
Producator: GAERNE

Produse asemănătoare

Gaerne Sg-12 are un nou "G" pentru o primă impresie interesantă. Nu credeți că am oprit acolo, este doar începutul. Verificați noile caracteristici -

* Dual Stage Pivot System - Acest nou sistem revoluționar este patentat și exclusiv pentru Gaerne și va fi cu siguranță o lovitură. Primul pivot este atașat la "Razorback". Aceasta oferă o componentă rigidă care oferă un suport lateral puternic, în timp ce o placă de alunecare păstrează partea superioară într-o poziție fermă și în poziție verticală.

Cel de-al doilea pivot este fixat pe o alunecare alunecoasă care permite piciorului călătorilor să se simtă natural în timp ce pe picior se află într-o situație de schimbare sau de rupere - Cu toate acestea, se va "sCotiere în afară" și va absorbi șocul în cazul săriturilor peste jumătate cazul compresiei nedorite.

* Grip Guard-Pe partea interioară a portbagajului este noul cauciuc "Grip Guard". Puteți simți aderența excepțională a bicicletei, precum și o căptușeală rezistentă la căldură împotriva piciorului interior.

* Placă frontală / Shin Guard - Această nouă placă termoplastică este anatomic pentru o potrivire perfectă. Prin înlăturarea a trei șuruburi, un călăreț poate, de asemenea, face deschiderea mai largă pentru a găzdui un picior mai mare sau o genunchi.

* Sistem cataramă - SG-12 utilizează patru catarame de aliaj ușor care se atașează la o curea reglabilă. Acesta este un sistem "Tried și True", care oferă sistemului "Easy in" și "Easy out" sistemul de siguranță. Păstrați-l simplu!

* Gaiter - Fabricat dintr-o nouă țesătură elvețiană elvețiană numită Acronos, garnitura este extrem de elastică, dar are forma perfectă pentru a menține nisipul și resturile.

Căptușeală interioară - Pe interior veți găsi celebrul "Foam Cell Cell Memory Gaerne" - cunoscut pentru cea mai confortabilă experiență și plimbare după călătorie.

* Cupa Heel - Cupa Heel nouă a fost concepută pentru a absorbi șocul în cazul unei compresii din spate - De asemenea, se dublează ca loc frumos pentru a prezenta noul logo "G"!

* Toe-Box - Acest nou design are o formă mai subțire în zona de la picior pentru o simțire îmbunătățită a manetei de schimbare și a comenzilor pentru biciclete. Întreaga zonă este înfășurată cu un material din plastic nou, care este mai ușor și oferă mai mult confort și senzație pentru bicicletă.

* Toe cap - Noua formă - bomba a fost re-proiectată și consolidată pentru a oferi un nou aspect "mai dur".

* Sole - Pentru SG-12 veți observa un design nou. Această tălpică este nouă, dar încă folosește cauciucul anti-șoc Gaerne "Dual Composite" care a făcut faianța Gaerne faimoasă în întreaga lume.

Insole - În interiorul cizmei veți găsi un nou pat de picioare care a fost special modelat pentru a sprijini corect piciorul. În partea din spate a patului de foot, a fost utilizat un nou material de absorbție a șocurilor. Și în partea din față, construcția a fost făcută pentru a permite piciorului să aerisite.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare