Tricou Copii THOR Pulse Air Acid, Albastru Negru

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
La comanda
155 Lei
Producator: THOR
Croiala rezistenta, colectia PULSE™ ramane cu stil in frunte indiferent de vreme. Linia de echipament pentru curse Thor PULSE™ asigura confort pe toata durata zilei cu un tricou performance fit si pantaloni precurbati in pozitia activa de pilotat.

Facuti sa reziste. Cu 49 de ani de experienta in fabricarea echipamentelor de curse din motocross, am invatat cate ceva despre proiectarea si dezvoltarea echipamentelor din furtuna ce se cheama motocross. Poliesterul si nylonul rezistente la abraziune sunt combinate impreuna cu, cusaturi duble sau triple pentru a-ti asigura cursa dupa cursa.
Genunchi precurbati. Ai condus vreo-data cu picioarele legate? Nu cred! Am croit genunchi precurbati pentru a ne asigura ca pozitia de pilotat este ideala inainte ca tu sa-i tragi pe tine. Pot aparea efecte secundare dar sigur vei avea parte de confort sporit cu mai putine puncte de fixare.
Croiala versatila Daca esti tipul care cauta jumatati de masura, nu mai cauta. Pantaloni PULSE™ permit fixarea in talie prin curelele reglabile din talie din dreptul soldurilor.
Captuseala la interior din plasa.
Protectii TPR integrate.
Buzunar interior in talie.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare