Casca ICON Alliance GT Bird Strike, Alb

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
In stoc
1.050 Lei
Producator: ICON
Intinde-ti aripile si flutura-le. Uite...zbori! Ok, acum lasa masuta de cafea si asculta. Tu cu pasarile de prada aveti multe in comun. Esti rapid, agil si arati super cu ochelarii de soare, model aviator. E timpul sa lasi de-o parte jocul tau prostec si satreci la casca Icon ALLIANCE GT Bird Strike. E greu sa faci parte din stol fara pene asa ca fa-ti o favoare si pune-ti echipamentul cu care sa-ti iei zborul.

Indeplineste standardele de siguranta moto DOT FMVSS 218 (US), ECE 22-05 (Europe), & PSC (Japan)
Include ochelar interior Dark Smoke DropShield si viziera clara cu schimbare rapida, tratata antiaburire Proshield cu sistem de blocare Prolock
Interior imprimat prin sublimare Hydradry ce nu mentine umiditatea.
Carcasa din policarbonat turnat prin injectie pentru rezistenta si durabilitate.
Sistemul de ventilatie al casti include porturi de admisie a aerului strategic plasate canale de circulatie a aerului si porturi de evacuare. Elementul pricipal este sistemul Supervent cu porturi de admisie supradimensionate controlate cu obturatoare individuale incorporate pentru a reduce zgomotul facut de vant.
Castile icon Alliance GTs au nu o viziera ci doua. Viziera principala cu desprindere rapida Proshield, tratata anti aburire tine insectele sub control in timp ce ochelarul interior demontabil se ocupa de soarele uneori orbitor. Doar o actionare de buton si ochelarul coboara iar ambreiajul poate fi eliberat.
Captuseala interioara, demontabila Hydradry, nu mentine transpiratia asigura confort si se muleaza pe cap. Aerul de la porturile de admisie este directionat printre captuseala si dublura din spuma de protectie EPS ce absoarbe socurile mecanice lasand pilotul sa se concentreze in totalitate la drum. Fluxul de aer lucreaza in conjunctie directa cu captuseala Hydradry evitand acumularea de caldura.
In loc sa mai cari inca o viziera ProShield pentru conditii diferite de lumina, cu o simpla actionare de buton poti sa cobori ochelarul interior DropShield fumuriu, ascuns in casca.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare